Uw huwelijk

Uw trouwdag is een bijzondere dag om nooit te vergeten. Door te trouwen wordt uw relatie voor de wet vastgelegd. Tijdens deze geweldige dag maakt u van alles mee, vliegt de tijd voorbij en na een spetterend feest kan het zijn dat enkele herinneringen zijn vervaagd.

Om dit heugelijke moment voor eens en altijd te kunnen herbeleven zorg ik, Ronald Gorel, er graag voor dat al deze bijzondere momenten in beelden wordt vastgelegd. Gezamenlijk vullen wij mijn aanwezigheid naar uw wens in. Doorgaans fotografeer ik vanaf visagie tot en met het uitzwaaien van uw gasten. Mijn aanwezigheid kan ook beperkt worden tot een of meerdere moment van uw trouwdag. In alle gevallen is mijn aanwezigheid nauwelijks merkbaar.

Het resultaat

Alle foto’s worden zonder watermerk middels een USB (of DVD) aan u opgeleverd. De hoeveelheid foto’s hangt af van de duur van mijn aanwezigheid. Een greep uit de foto’s worden, naast het origineel, ook met bewerking bijgevoegd. Denk hierbij aan bewerking in kleurstelling, bewerken naar sepia en/of het wegwerken van oneffenheden e.d.

Reportages

Bruidsreportage één (€ 500,00)

Een vijf uur durende fotografie sessie waarnaar u een selectie foto’s afdruk klaar op USB (of DVD) aangeleverd krijgt.

Bruidsreportage twee (€ 600,00)

Een acht uur durende fotografie sessie waarnaar u een selectie foto’s afdruk klaar op USB (of DVD) aangeleverd krijgt.

Bruidsreportage drie (€ 700,00)

Een elf uur durende fotografie sessie waarnaar u een selectie foto’s afdruk klaar op USB (of DVD) aangeleverd krijgt.

Album

Heeft u interesse in een album? Ik informeer u graag over de mogelijkheden.